Specialistii AMEL cu experienta peste 15 ani in domeniul tamplariei cu geam termopan va prezinta inovatii care conduc la o noi generatii de ferestre:

tetrapan-1

Tetrapan

Noua generatie de termopan are 4 (patru) foi de sticla ce formeaza un sistem cu performante fonice si termice extraordinare. Impreuna cu profilul adecvat (in cazul nostru TROCAL-88) se obtine un sistem robust si rezistent.

Termopan cu poliuretan®

Mai intai cateva cuvinte despre „poliuretan” acest material extrem de versatil pe care il confundam deseori cu plasticul. Se obtine prin amestecul poliolilor cu isocianatii in utilaje speciale numite „reactoare” care dezvolta presiuni mari (peste 100 bar). In functie de duritate, poliuretanul este de doua tipuri: rigid (ex. roti de carucior) sau flexibil (ex. buretele de baie), iar inovatia AMEL consta in umplerea profilelor prin injectare cu poliuretan rigid, operatie prin care performantele ferestrei obisnuite cresc foarte mult.

Protectia termica mult imbunatatita se obtine prin umplerea spatiului din interiorul profilului cu poliuretan rigid. Este stiut faptul ca profiele au performante scazute in raport cu geamul termopan, motiv pentru care s-a trecut la folosirea unor sisteme de tamplarie din ce in ce mai voluminoase, cu un aspect mai putin placut, suprafata vitrata mai mica si pret mai mare.

Protectia fonica este foarte buna datorita faptului ca poliuretanul rigid din profil se comporta ca un material fonoabsorbant trecerea zgomotului prin camerele profilului fiind redusa considerabil.

Rigiditatea ferestrei este mult imbunatatita datorita duritatii poliuretanului folosit; ferestrele facute din profile „slim” au robustetea celor din seriile superioare (care sunt mai voluminoase si mai putin estetice).

Poliuretanul este un material inert – prietenos cu natura, reactia chimica avand o durata de cateva secunde. Aveti mai jos o animatie extrem de sugestiva.

termopan cu poliuretan

Benötigen Sie Hilfe bei der Auswahl Ihrer Türen oder Fenster?

KONTAKTIEREN SIE UNS
KONTAKTIEREN SIE UNS

obloane panou poliuretan

Obloane cu panou din poliuretan

Panourile din poliuretan sunt un produs versatil ce ofera multiple optiuni de utilizare, folosindu-se la fabricarea obloanelor cu sau fara traverse, pentru ferestre, porti, usi de intrare, izolatii. Un mare avantaj al panourilor produse de catre AMEL, il constituie fabricarea in intregime din poliuretan, in conformitate cu reglementarile UE, care solicita separarea diferitelor materii prime.

Cadrele obloanelor pot fi realizate atat din poliuretan cat si din aluminiu, iar la cererea clientului, acestea pot fi executate la dimensiuni forme si nuante variate.

Obloanele realizate cu panou din poliuretan sunt o alternativa excelenta la materialele deja existente pe piata, avand totodata caracteristici tehnice mult mai bune (durata de viata, aspect estetic, robustete, culoare, izolatie, ecologie).

Obloanele cu panou din poliuretan sunt disponibile toate nuantele RAL.

Fereastra Transformer

Transforma-ti fereastra obisnuita cu termopan in fereastra tripan. Crestere colosala a protectiei termice fonice si solare. Avantaje colosale care pot fi aplicate sistemelor existente – adica pe tamplaria montata deja:

-coeficient fonic incredibil (plus 5-6 db)

-protectie solara exceptionala (jaluzea interioara)

-protectie termica imbunatatita cu peste 30%

transformer

Haben wir Sich noch nicht überzeugen?

Nehmen Sie Kontakt mit uns auf und profitieren Sie von kostenloser Beratung und einem persönlichen Angebot!

    Jetzt anrufen!