Termopan cu poliuretan Amel®

Reprezinta produsul inovator ale carui proprietati il transforma intr-unul din cele mai de interes produse din piata de profil actuala.

termopan-poliuretan

Protectia termica mult imbunatatita se obtine prin umplerea spatiului din interiorul profilului cu poliuretan rigid. Procesul este descris in filmul alaturat.

Este stiut faptul ca profiele au performante scazute in raport cu geamul termopan, motiv pt care s-a trecut la folosirea unor sisteme de tamplarie din ce in ce mai voluminoase, ducand la un aspect mai putin placut, suprafata vitrata mai mica si pret mai mare.

Protectia fonica este foarte buna datorita faptului ca poliuretanul rigid din profil se comporta ca un material fonoabsorbant trecerea zgomotului prin camerele profilului fiind redusa considerabil.

Rigiditatea ferestrei este mult imbunatatita datorita duritatii poliuretanului folosit; ferestrele facute din profile „slim” au robustetea celor din seriile superioare (care sunt mai voluminoase si mai putin estetice).

termopan-poliuretan-2

Benötigen Sie Hilfe bei der Auswahl Ihrer Türen oder Fenster?

KONTAKTIEREN SIE UNS
KONTAKTIEREN SIE UNS

termopan-poliuretan-3

Protectia fonica si termica de exceptie sunt doua deziderate ale omului modern. Zgomotul citadin invadeaza spatiul intim oricat de mult incerci sa-l ignori, iar noua generatie de ferestre Termopan cu poliuretan® te protejeaza suplimentar de decibelii oraselor.

Pretul energiei creste incontinuu si se impune astfel necesitatea reducerii costurilor cu incalzirea fara a fi nevoie sa se achizitioneze sisteme scumpe de tamplarie. Noua generatie de ferestre Termopan cu poliuretan® ofera o protectie termica excelenta la un cost mic de achizitie.

Pachet de sticla recomandat:
4mm Dual Protect – 16 mm argon – 4mm float (Ug = 1.0 W/m²K)

Factori luminozitate

Transmitanta 65%
Reflexia externa 26%
Reflexia interna 24%

Factori energetici

Transmitanta 40%
Reflexia externa 42%
Reflexia interna 40%
Factor solar G 0.42
Coeficient de umbrire 0.49
[/fusion_table]
Protectie termica rama Uf = 1.0 W/m²K
Protectie termica sticla Ug = 1.0 W/m²K
Protectie fonica maxim 55 dB
Etansare la apa Clasa 9A / DIN EN 12208
Permeabilitatea la aer Clasa 4 / DIN EN 12207
Rezistenta la vant Clasa C5 / DIN EN 12210
Grosime maxima sticla 32mm

Haben wir Sich noch nicht überzeugen?

Nehmen Sie Kontakt mit uns auf und profitieren Sie von kostenloser Beratung und einem persönlichen Angebot!

    Jetzt anrufen!