TETRAPAN – Noua generatie de fereastra termopan

Zgomotul din majoritatea oraselor a depasit cu mult nivelul acceptat, motiv pentru care specialistii in domeniul vitrajelor au cautat solutii pentru a atenua acest fenomen care genereaza stres afectand sanatatea oamenilor.

Asa a aparut geamul TETRAPAN, care este noua generatie de termopan, ce ofera performante neegalate pana in acest moment.
Geamul TETRAPAN este fabricat din 4 (patru) foi de sticla in loc de doua cum se foloseste in mod uzual.

Impreuna cu profilul adecvat – in cazul nostru seria Trocal 88 – formeaza un sistem robust si cu performante termice/fonice extraordinare. Profilul este ecologic, adica fara plumb, de provenienta Germania si are 7 camere de izolare termica/fonica, iar a treia garnitura – cea mediana – aduce un plus important performantelor sistemului asa cum reiese de pe site-ul furnizorului de profile.

Vezi detalii

Aveti nevoie de ajutor pentru alegerea usilor sau ferestrelor dumneavoastra?

Contactati-ne!
Sunati acum!

UN ELEMENT CARE OFERA CLASA ACESTUI SISTEM ESTE PLACAREA CU ALUMINIU

La robustetea ferestrei TETRAPAN contribuie inca un element important – armatura de otel cu cei 2 mm grosime, care rigidizeaza profilul conferind stabilitate in timp.

Varietatea coloristica este impresionanta, sistemul TETRAPAN putand fi oferit intr-o multitudine de nuante imitatie lemn (peste 50 folii diferite). Sistemul TETRAPAN poate fi vopsit in peste 200 nuante din gama RAL putand face fata cu succes celor mai exigente cerinte in materie de culori.

termopane moderne tetrapan

Inca nu v-am convins?

Luati legatura cu noi si profitati de consultanta gratuita si o oferta personalizata!

Suna acum!