Sunați acum!

Produse obtinute cu ajutorul tamplariei din lemn stratificat

Cand vine vorba de locuinta noastra, mereu dorim produse de cea mai buna calitate, rezistente si estetice. Lemnul stratificat este principala materie prima folosita in tamplarie, pentru realizarea ferestrelor, usilor, scarilor interioare si a pieselor de mobilier.

Lemnul stratificat este mult mai rezistent decat lemnul simplu, deoarece este produs prin suprapunerea unor straturi de lemn, care se lipesc prin presare.

Aceasta modalitate are avantaje mari, lemnul stratificat este stabil, drept, nu se curbeaza in timp, fiind si foarte uniform.

Adevizii folositi au un rol foarte important, deoarece impiedica apa sa patrunda in lemn, evitand astfel degradarea sistemica a acestuia.

Tamplaria din lemn stratificat ocupa un rol foarte important in intreaga economie a tarii. In orice locuinta exista cel putin un produs realizat din lemn.

Lemnul stratificat se foloseste foarte mult pentru realizarea geamurilor si usilor. Straturile de lemn asigura o stabilitate mult mai mare, fiind rezistente la actiunea factorilor externi.

Orice industrie se afla intr-un continuu proces de dezvoltare, acelasi lucru se intampla si industria lemnului. Se incearca adjustarea produselor, pentru a le imbunatati in permanenta calitatea.

Lemnul stratificat provine de la specii precum molid sau stejar. Acesta este un produs 100% natural, care, intretinut corespunzator, are o durata de functionalitate foarte mare.

Un avantaj este faptul ca lemnul nu produce condens intr-o locuinta si nu isi mareste volumul indiferent de temperatura.

In general, lemnul este o materie prima care permite o buna modelare, obiectele sunt foarte diverse, satisfacand si cele mai pretentioase gusturi.

Lemnul ofera un aer clasic si elegant oricarei incaperi. Tamplaria din lemn stratificat se ocupa cu realizarea atat a elementelor de interior, scari interioare, cat si a usilor si geamurilor de exterior. Lemnul stratificat permite aplicarea unei sticle de termopan, sustinand foarte bine orice greutate.

Concuzionand, produsele din lemn stratificat sunt ideale pentru orice tip de locuinta, fiind recomandate atat pentru latura lor estetica, cat si functionala. Gama foarte larga de produse va ofera avantajul sa puteti alege ce se potriveste exact locuintei dumneavoastra, atat dimensiunile potrivite, cat si nuanta si forma piesei alese. Preturile sunt foarte accesibile, rentabile in raport cu calitatea superioara a lemnului stratificat.

Meniu