Uși glisante cu
tâmplărie din lemn masiv sau stratificat

AMEL vă oferă o gamă variată de uși glisante din lemn masiv sau stratificat, cu o rezistenta excepțională în timp și design deosebit.

Sunati acum: 074.222.1399

Completati formularul de mai jos si unul din consultantii nostri va vor contacta in cel mai scurt timp.

  Usile glisante (culisante) reprezinta o solutie optima pentru persoanele care vor sa foloseasca la maxim spatiul locuintei.

  Glisanta lemn TRIPLUSTRATIFICAT

  Pret promotional 189€ (tva inclusa). Cuprinde foaie usa triplustratificata + sistem culisare superior + ghidaj inferior + manere + vopsire RAL

  Contactati un consultant AMEL
  usi glisante amel
  • Varietatea usilor glisante de interior existente pe piata este impresionanta, insa cunoscatorii apreciaza o usa glisanta din lemn de calitate, in raport cu cele din materiale inlocuitoare.

  • Amel produce usi glisante din lemn masiv sau stratificat, cu rezistenta exceptionala in timp si design deosebit.

  • In cazul in care deschiderea (golul de usa) este foarte mare, se pot monta doua usi pe aceeasi sina de rulare, sau doua sine de rulare.

  Sunati acum: 074.222.1399
  usi glisante duble
  usi glisante duble
  • In cazul in care deschiderea (golul de usa) este foarte mare, se pot monta doua usi pe aceeasi sina de rulare, sau doua sine de rulare.

  usi glisante lemn
  • Usile glisante pot fi “pline” sau cu sticla ornamentala, sablata sau float-clar, intr-o varietate de modele impresionanta.

  Contactați-ne și unul dintre specialiștii noștri vă va sta la dispoziție pentru a găsi soluția de care aveți nevoie și pentru a vă răspunde la orice întrebare.

  Discutati cu un specialist AMEL!

  Ce aduc în plus ușile din lemn masiv sau stratificat de la AMEL?

  Produsele noastre

  Ferestre și uși din lemn masiv și lemn stratificat

  usi glisante lemn masiv
  • Uși glisante din lemn masiv

  • Uși glisante din lemn stratificat

  • Uși glisante simple sau duble

  • Uși glisante pline sau cu geam

  usi glisante ieftine

  Cu AMEL, aveți siguranța că alegerea făcută împreună cu consultanții noștri este cea potrivită pentru proiectul dumneavoastră.

  Galerie foto

  Paletar culori baiț

  Culori baiț care lasă vizibilă fibra naturală a lemnului sau lacuri pigmentate ce oferă o culoare uniformă

  paletar usi glisante amel
  culori usi glisante amel
  Galerie foto

  Cine suntem

  AMEL produce uși și ferestre din lemn la preț similar cu cele din PVC și oferă consultanță în achiziționarea tâmplăriei și accesoriilor.

  ferestre termopan

  Suntem o echipă de specialiști în vitraje performante și ne dorim să punem la dispoziția clienților experiența noastră pentru a-i ajuta să aleagă cea mai bună soluție și să o facă informat.

  Pentru a putea oferi clienților noștri cele mai bune sfaturi și soluții, cei 30 de specialiști AMEL iau parte anual la simpozioane și conferințe de specialitate.

  Credem că indiferent de domeniu, performanța vine în urma dedicării, iar asta pentru noi înseamnă să oferim produse de calitate, la un preț corect, înseamnă să inovăm în domeniul nostru și să oferim de fiecare dată soluțiile cele mai bune.

  Ne place să fim la curent cu cele mai noi tehnologii din domeniu și ne dorim să le aducem în România la un preț accesibil, fără să facem rabat la calitate.

  Contactati un consultant AMEL